fbpx
by fototime_btc
Fotograf Nunta - Trash the dress Castelul Cantacuzino - FotoTime

Sedinta foto trash the dress

Îți dorești o ședință foto trash the dress după nuntă? Iată câteva imagini de la mai multe ședințe foto după nuntă - trash the dress. Intră și vezi câteva ședinte foto după nuntă cu mirii din diferite locatii din Romania: trash the dres la mare, trash the dress la munte, în Italia, Bulgaria.

Ce înseamnă trash the dress și cum poți avea cele mai cool poze de nuntă?

De ce să facem o şedinţă foto dupa de nuntă?

In ziua nunții suntem limitați din foarte multe puncte de vedere: timpul scurt, programul care trebuie respectat, întârzierile care apar pe parcurs, invitații care trebuie salutați, emoția și stresul unui astfel de eveniment.

Acum este in trend ca mirii sa propuna fotografului de nunta, o sedinta foto indrazneata, care are loc dupa nunta, numit trash the dress sau after wedding.

Poate te intrebi si tu ce se întâmplă cu rochia ta de mireasă, dupa nunta? Unele mirese își păstrează rochia, altele opteaza pentru trash the dress si obțin fotografii spectaculoase, amintiri de prețuit pentru anii ce vin..

Sedinta foto Trash The Dress o putem face lângă valurile mării, cu picioarele goale în nisip, la munte într-o zonă plină de verdeață și lângă căderea fascinantă a unei cascade, sau poate la un castel medieval pentru a reintra în poveștile cu prinți și prințese.

Acesta sesiune este creativa si spectaculoasa, mai mult o plimbare, relaxare prin care dati frau liber imaginatiei si impreuna cream o poveste frumoasa care sa va reprezinte. Murdaritul rochiei este distractiva care va va lasa cu aminti de neuitat si fotografii superbe, pline de nebunia tineretii, la care să vă uitați cu mare drag odată cu trecerea timpului.

De ce sa alegi Trash the dress?

Mai toate mirele petrec săptămâni întregi de căutări prin magazinele de rochii de mireasă alături de mamele și domnișoarele de onoare, hotărâte să găsească rochia perfectă. Și atunci când o fac, trebuie să se întoarcă la magazin din nou și din nou pentru accesorii și ajustări înainte de a putea să o poarte în fața mirelui, prietenilor, familiei și invitaților, în ziua cea mare. După toată munca aceea grea, cu siguranță ai vrea să păstrezi rochia pentru totdeauna, nu? Ei bine, nu toată lumea se simte atât de sentimentală în ceea ce privește ținuta de nuntă, ba dimpotrivă există femei care găsesc extrem de eliberatoare această descătușare și nebunie, chiar dacă este vorba de rochia de mireasă.

Iată motivele pentru care miresele isi doresc acest tip de ședință foto dupa nuntă:

Rochia de mireasă poate fi purtata in alt fel

Dupa ce nunta s-a terminat, un lucru este foarte sigur: nu vei mai purta niciodată rochia de mireasă. Deci, din moment ce este destul de puțin probabil să mai porți rochia de mireasă (cel puțin pe aceasta), majoritatea mireselor sunt de acord că, în loc să aibă o rochie așezată într-un colț de dulap, care să adune praful, ar prefera să o folosească într-un mod mai creativ, deci ce modalitate mai bună de a face asta decât pentru o ședință trash the dress?!

Emotii mai putine decat in ziua nuntii

În ziua nunții, mireasa și mirele trebuie sa se bucure de fiecare moment și să socializeze cu toți invitații, dar o ședință trash the dress este exact opusul. În loc să aibă grijă să nu-și murdărească rochia, la ședința trash the dress se dorește exact contrariul, să-ți exprimi emoțiile în modul cel mai autentic, chiar dacă acest lucru înseamnă să sari în bălțile apărute după ploaie, să te arunci în valurile mării sau să te tăvălești în iarbă. După câteva luni de stres planificând nunta, posibilitatea de a-ți lăsa emoțiile să se elibereze și de a face tot ceea ce simți este o adevărată terapie.

Fotografii artistice
Fotografiile din ziua nuntii sunt foarte formale, în general pozițiile mirilor, nașilor și invitaților fiind aceleași, cu un ușor surâs pe buze. Practic, vei vedea aceleași ipostaze, același peisaj. Imaginează-ți însă următoarea fotografie de nuntă: o plajă cu nisip strălucitor, la apusul soarelui, pășind în picioarele goale lângă valurile înspumate ale mării de azur. Deci, ce poate fi mai special decât o nuntă pe plajă și o ședință foto trash the dress la malul Mării Meditareneene pe una dintre cele mai frumoase insule Thassos, Santorini, Creta, Corfu, Sicilia, Lefkada. Plaja este de departe cel mai popular loc pentru a face o ședință trash the dress datorită frumuseții peisajului.

Cadou special de nunta
Nu trebuie să faceți fotografiile AFTER WEDDING imediat după nuntă. Unele cupluri așteaptă timp de 12 luni și apoi aleg să facă o ședință foto la aniversarea primului an de căsătorie. O ședință de foto de nuntă atipică, într-o locație deosebită, îți garantează o aniversare memorabilă, poate mai mult decât o cină la un restaurant sau o bijuterie.

Așadar, înainte de pune rochia de mireasă fără nicio pată în dulap, după care nu va mai vedea lumina zilei, gândește-te la o ședință foto trash the dress. Nunta ta ar trebui să fie una dintre cele mai bune zile din viața ta, fără să-ți fie teamă că fotografiile nu vor ieși așa cum ți-ai dori. Profită însă de ședința foto trash the dress pentru a face o ședință foto inedită care să vă reprezinte exact povestea voastră de iubire.