Fotograf Cununie Bucuresti - FotoTime

Oana & Adrian

Sedinta Foto Save the Date la Infinitea

Ceainaria Infinitea este una din cele mai frumoase locatii din Bucuresti pentru sedinta foto save the date sau cea din ziua nuntii.

Oana si Adrian sunt doi oameni superbi care si-au dorit sa faca sedinta foto la Ceainaria Infinitea, chiar in ziua inainte cununiei civile.

Sedinta foto a inceput cu cateva cadre de incalzire dar si cu un ceai 🙂 ca doar ne aflam intr-o ceainarie. Ceai care a fost delicios si prezentarea lui ireprosabila. Managera ceainariei Infinitea a fost foarte cool si ne-au lasat sa ne facem treaba.

Recomand acest loc pentru sedintele foto de cuplu dar si sedinte foto de tip Save the Date.

Ceainaria Infinitea este de luat in calcul ca BACKUP pentru sedinta foto din ziua nunti daca vremea nu tine cu voi.

CEAINARIA INFINITEA

Sedinta foto la Ceainaria Infinitea
Save the Date: Oana si Adrian

Locatie sedinta foto nunta Bucuresti: Ceainaria Infinitea

Sedinta foto Ceainaria Infinitea
Locatia dispune si de o superba gradina. Pentru a ajunge in gradina din spatele casei, trebuie sa urcati pana la etajul unu al cladirii si sa traversati cateva incaperi decorate cu un mobilier cochet si care, mai mult ca sigur, va va face sa pierdeti ceva timp vizitandu-le ca pe cele ale unui muzeu.

Ca fotograf de nunta profesionist mi-a placut foarte mult ceainaria Infinitea, un loc frumos, plin de rafinament si cu o terasa unde chill-ul se simte in aer. Una dintre cele mai frumoase locatii de interior pentru sedinta foto din ziua nuntii sau save the date.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *