fbpx

Cine suntem?

Suntem Claudiu și Oana și împreună formăm o echipă, un cuplu, o familie. Pentru ca echipa să fie completă avem alături de noi încă 3 colegi (asitent, fotograf, videograf)

Pasiune

Suntem pasionați de tot ceea ce facem și simțim că este cel mai bun mod de a trăi viața: "iubește ceea ce faci și pune-ți inima și sufletul în ea". Este singurul mod în care vei putea face orice te inspiră pe tine și pe oamenii din jurul tău.

Despre noi - Claudiu si Oana -FotoTime
Fotograf Nunta Campulung - George PGL - FotoTIME

Încredere

Alegând un fotograf de nuntă profesionist sau o filmare 4K puteți avea încredere totală că veți primi imagini minunate, de înaltă calitate, lăsându-vă cele mai frumoase amintiri.

Viziunea noastră

Alegerea fotografului de nuntă și a videografului nu este o sarcină ușoară. Căsătoria este o experiență unică în viață și este esențial să o faci corect prima dată. Am văzut aproape orice tip de nuntă, așa că suntem pregătiți pentru orice!

Alegerea fotografului de nunta - FotoTime

Ce credem?

Meriți să te relaxezi și să te bucuri de ziua nunții tale , iar atunci când lucrezi cu noi, asta trebuie să faci pentru a primi imagini extraordinare. Vom aduce tot talentul, pasiunea și energia noastră pentru a ne asigura că momentele importante nu trec neobservate și esența personalităților tale strălucește. De la așteptarea pregătirii pentru schimbul tău intim de jurăminte, de la momente solemne până la bucuria exuberantă a ringului de dans, vom fi acolo la fiecare pas al drumului.

Ce oferim?

Oferim servicii pentru clienți ce isi dorect calitate; adoptăm o abordare personală pentru a vă oferi cele mai bune fotografii și filme de nunta disponibile. Colaborăm pentru a- ți depăși așteptările, astfel încât fiecare imagine pe care o livrăm să-ți atingă inima, să-ți aprindă amintirile și să iasă în evidență pur și simplu din mulțime. Fotografiile și filmele sunt arta, meșteșugul și pasiunea noastră și ne punem inima și sufletul în fiecare aspect al zilei nunții voastre.

Vrei sa ai cele mai frumoase amintiri?

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase amintiri.