fbpx

Cine suntem?

Suntem Claudiu și Oana și împreună formăm o echipă, un cuplu, o familie. Pentru ca echipa să fie completă avem alături de noi încă 3 colegi (asitent, fotograf, videograf)

Despre FotoTime

Momente cu noi de la evenimente

la care am participat cu echipa FotoTime. Enjoy!

Viziunea noastră

Alegerea fotografului de nuntă și a videografului nu este o sarcină ușoară. Căsătoria este o experiență unică în viață și este esențial să o faci corect prima dată. Am văzut aproape orice tip de nuntă, așa că suntem pregătiți pentru orice!

Cel Mai Bun Fotograf Nunta Bucuresti FotoTime 1024x684

Ce credem?

Meriți să te relaxezi și să te bucuri de ziua nunții tale , iar atunci când lucrezi cu noi, asta trebuie să faci pentru a primi imagini extraordinare. Vom aduce tot talentul, pasiunea și energia noastră pentru a ne asigura că momentele importante nu trec neobservate și esența personalităților tale strălucește. De la așteptarea pregătirii pentru schimbul tău intim de jurăminte, de la momente solemne până la bucuria exuberantă a ringului de dans, vom fi acolo la fiecare pas al drumului.

Fotograf Nunta Bucuresti Moment emotionant FotoTime Bucuresti 1024x683

Ce oferim?

Oferim servicii pentru clienți ce isi dorect calitate; adoptăm o abordare personală pentru a vă oferi cele mai bune fotografii și filme de nunta disponibile. Colaborăm pentru a- ți depăși așteptările, astfel încât fiecare imagine pe care o livrăm să-ți atingă inima, să-ți aprindă amintirile și să iasă în evidență pur și simplu din mulțime. Fotografiile și filmele sunt arta, meșteșugul și pasiunea noastră și ne punem inima și sufletul în fiecare aspect al zilei nunții voastre.

TikTok

@fototime.ro