Sedinta foto Trash the Dress la Munte - FotoTime

Cristina & Mihai

Sedinta foto Trash The Dress la Munte pe Platoul Bucegi - FotoTime

Sedinta foto Trash the Dress la Munte pe Platoul Bucegi, Cristina & Mihai

Cristina si Mihai, doi oameni iubitori de natură si-au dorit un trash the dress la munte pe platoul Bucegi. Zona muntilor Bucegi este o zona deosebit de frumoasa pentru sedintele foto dupa nunta, in special toamna. Culoarea frunzelor si cerul creaza un cadru ireal, totul devenind un peisaj de basm. Aici este unul dintre locurile mele de suflet unde natura creaza un peisaj mirific..

Trash the Dress la Munte – Platoul Bucegi

Ședințele foto trash the dress la munte realizate toamna sunt deosebit de spectaculoase și apreciate mai ales de cei care iubesc natura și aerul curat.

Toamna este cel mai frumos anotimp din tot anul.. culorile, lumina, aiderea vantului, toate adunate dau un farmec aparte. Impreuna cu Cristina si Mihai am plecat pe munte, mai precis pe Platoul Bucegi sa facem sedinta foto Trash the Dress.

Sedinta foto dupa nunta la munte – Bucuresti – Platoul Bucegi

Am plecat din Bucuresti, in jurul orei 12.30, rugandu-ne sa nu prindem aglomeratie la Comarnic.. dar am avut noroc si in 2 ore am ajuns. Ne doream sa avem sansa sa realizam un trash the dress la munte cu adevarat memorabil.

Cand am ajuns sus la poalele Platoul Bucegi era foarte frumos, soare si nori in contract nemaivazut. Am ales sa facem sedinta foto trash the dress chiar in mijlocul Muntilor Bucegi de unde se vad panoramic 360 grade: Babele, Sinaia Cota 2000, Lacul Bolboci si Pestera Ialomitei. Acest loc este situat in centrul Platoul Bucegi, este ANFITEATRUL MUNTILOR BUCEGI.. este ceva de vis!

De ce sa faci o sedinta foto Trash the Dress la munte?

S-ar putea să vă întrebați ce este o sesiune Trash the Dress. Este vorba pur și simplu de a-ți pune rochia și costumul și de a-ți oferi un moment romantic.

Spre deosebire de ziua nunții tale, ești complet liber să alegi locația acestei sesiuni. La munte, pe plajă, în pădure, pe marginea unui lac, într-un carnaval, totul este permis. De asemenea, ai mult mai multă libertate cu ținutele tale. Într-adevăr, în ziua nunții tale, ești mereu cu ochii pe rochia ta pentru a evita să o strângi sau să o murdești. Și asta e destul de normal.

Datorită acestei sesiuni care are loc după nunta ta, te eliberezi de aceste constrângeri. Nu-ți face griji însă, nu trebuie să-ți vandalizezi rochia pentru a avea o sesiune Trash the Dress la Munte. Mai mult decât atât, de foarte multe ori numim aceste ședințe foto After Wedding Sessions, ceea ce este mult mai liniștitor.

Pentru a rezuma, iată câteva avantaje ale alegerii unei ședințe foto după nuntă la munte:

  • Porti rochia de mireasă si costumul a doua oară!
  • Extinde magia nunții tale
  • Aveți timp să faceți câteva fotografii ami artistice, deoarece uneori este dificil din cauza timpului
  • Alege decorul visurilor tale la aceasta sedinta foto dupa nunta

Vrei si TU o astfel de sedinta foto Trash the Dress la Munte?

Ai fost și tu tentat de experiența Trash the Dress? Deci indrazneste!

Faceți din aceasta sesiune foto ceva care vă va permite să vă prelungiți ziua cea mare și să vă regăsiți doar voi doi pentru un moment.

Dacă ți-au plăcut aceste fotografii și vrei să descoperi mai multe despre munca noastra despre fotografia de nuntă, vino și vizitează pagina noastra de nuntă.

 

Licenţa Creative Commons Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Partajare în Condiții Identice 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *