Fotografii Nunta Padurile Regale - FotoTime

Fotografii Nunta Padurile regale – Andra & Octavian

Andra și Octavian au avut o nuntă de vis în mijlocul naturii, la Padurile Regale, un loc plin de farmec și romantism. Cei doi miri au ales să își unească destinele într-o ceremonie religioasă în aer liber, înconjurată de verdeață și flori. Ei au fost însoțiți de cavalerii și domnișoarele de onoare, care i-au întâmpinat cu entuziasm și bucurie la intrarea în locație. Nunta a fost animata de Trupa Lov care au întreținut admosfera și au cântat melodiile preferate de miri și de întreaga gașca nebuna. Fotografiile de nuntă surprind momente pline de emoție, dragoste și fericire, care vor rămâne pentru totdeauna în amintirea celor doi.

Cum s-a desfășurat nunta Andrei și a lui Octavian la Padurile Regale

Nunta Andrei și a lui Octavian a fost una dintre cele mai frumoase pe care le-am fotografiat vreodată. Cei doi miri au avut grijă de fiecare detaliu pentru a crea o atmosferă de poveste pentru ei și invitații lor. Ei au ales să își facă pregătirile într-un apartament din nordul capitalei, unde au fost ajutați de profesioniști în domeniul frumuseții. Andra a purtat o rochie de mireasă superbă, semnată Rhea Costa, care i-a pus în valoare silueta și eleganța. Buchetul ei de mireasă a fost realizat de Atelier Dual, care a folosit flori albe și roz, în armonie cu tema nunții. Octavian a fost un mire foarte stilat, îmbrăcat într-un costum negru și o cămașă albă, cu un butonieră asortată buchetului miresei. Părul miresei a fost aranjat de Chroma by Lavinia, care a creat coafuri moderne și sofisticate pentru amândoi.

Ceremonia religioasă a avut loc la Padurile Regale, un loc deosebit, situat la marginea unei păduri. Mirii au avut parte de o ceremonie emoționantă. Andra a fost adusă la altar de tatăl ei, care i-a dat mâna lui Octavian cu lacrimi în ochi. Cei doi miri au schimbat jurăminte de iubire și credință, sub privirile pline de admirație ale celor dragi.

Petrecerea de nuntă la Padurile Regale

După ceremonia religioasă, mirii au facut o mini sedinta foto tot aici, iar dupa au trecut la petrecerea de nuntă, care a fost plină de distracție și voie bună. Ei au fost întâmpinați cu șampanie și shot-uri de alcool oferite de Shoteria, un bar mobil care a adus o notă de originalitate și veselie la eveniment. Masa festivă a fost decorată cu flori și lumânări, creând o atmosferă intimă și romantică. Meniul a fost variat și delicios, iar tortul de nuntă a fost o operă de artă, realizat de Sweetela. Candy bar-ul a fost plin de prăjituri apetisante, pregătite de Grace Couture Cakes.

Muzica a fost un element esențial al petrecerii, asigurată de trupa LOV, care a cântat live piese din repertoriul românesc și internațional. Mirii au avut un prim dans spectaculos, pe melodia lor preferată, care i-a anunțat intrarea în sală. Cavalerii și domnișoarele de onoare i-au așteptat într-un mod organizat, formând un culoar de onoare pentru cei doi. Dansul mirilor a fost urmat de dansul părinților, care au fost foarte emoționați și mândri de copiii lor. Invitații s-au alăturat apoi pe ringul de dans, bucurându-se de muzica bună și de energia pozitivă a mirilor.

Fotografiile de nuntă la Padurile Regale

Ca fotograf și videograf de nuntă, am avut ocazia să surprind momente unice și memorabile la nunta Andrei și a lui Octavian. Am folosit tehnici și echipamente profesionale pentru a capta frumusețea și emoția fiecărui cadru. Am realizat atât fotografii de grup, cât și fotografii artistice, care reflectă personalitatea și stilul mirilor. Am profitat de peisajul minunat al Padurilor Regale, care a oferit un fundal natural și impresionant pentru fotografiile de nuntă. Am imortalizat zâmbetele, lacrimile, îmbrățișările și sărutările mirilor, care au trăit cea mai frumoasă zi din viața lor.

Dacă v-a plăcut povestea Andrei și a lui Octavian și vreți să vedeți mai multe fotografii de nuntă la Padurile Regale, vă invit să vizitați site-ul meu FotoTime, unde puteți găsi și alte proiecte realizate de mine. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nunta și videograf profesionist pentru nunta voastră, nu ezitați să mă contactați. Voi fi bucuros să vă ofer servicii foto video de calitate și să vă ajut să aveți amintiri de neuitat. Poti arunca o privire si la cununia civila cu Andra si Octavian!

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA