FOTOGRAFII NUNTA CERAMULS CAMPULUNG - FotoTime

Fotografii Nunta Ceramuls campulung – Elena & dragos

Fotografii nunta Campulung Muscel – Elena & Dragos. O poveste de dragoste frumoasa si o nunta de vis la Complex Ceramus. Fotografii realizate de FotoTime, o echipa de profesionisti in domeniul fotografiei de nunta. Muzica asigurata de Sergiu Tudor Band si DJ Antena, care au facut atmosfera de neuitat.

Fotografii Nunta Ceramus Campulung

Nunta a avut loc intr-o zi de duminica, la Complex Ceramus, un loc superb, cu un peisaj de vis. Cu o zi inainte, mirii au facut cununia civila si ceremonia religioasa. Cununia civila a fost la primaria din Campulung, unde au fost intampinati cu flori si aplauze de catre cei dragi. Ceremonia religioasa a fost la biserica din Cotenesti, satul natal al lui Dragos. Acolo au fost binecuvantati de preot si au primit felicitari si urari de bine de la toti cei prezenti.

Duminica dimineata, mirii s-au pregatit pentru ziua cea mare. Elena a fost coafata si machiata de o echipa de profesionisti, care au pus in valoare frumusetea ei naturala. Rochia ei a fost una simpla, dar eleganta. A purtat un buchet de flori care se potriveau perfect cu tinuta ei. Dragos a fost imbracat intr-un costum superb.

Pretrecere nunta Complex Ceramus

Mirii au plecat apoi spre petrecere, tot la Complex Ceramus, unde au fost asteptati cu entuziasm de catre invitatii lor. Acolo au avut loc sedinta foto si video, realizata de echipa FotoTime, care a surprins cele mai frumoase momente ale nuntii. Fotografiile sunt superbe, pline de culoare si lumina. Se vede cat de naturali si expresivi au fost mirii, cat de mult s-au distrat si cat de mult s-au iubit.

Petrecerea a fost una memorabila, cu muzica buna si dans pana in zori. Muzica a fost asigurata de Sergiu Tudor Band, care a cantat melodii de petrecere pentru toate gusturile. DJ Antena a mixat cele mai tari hituri ale momentului, care au facut ca ringul de dans sa fie plin tot timpul. Mirii au avut parte de un tort delicios. Au taiat tortul sub privirile admirative ale tuturor si au impartit din el celor dragi.

Nunta Elenei si a lui Dragos a fost una dintre cele mai frumoase nunti din Campulung Muscel din acest an. A fost o nunta care a reflectat personalitatea lor vesela si romantica, o nunta care a adus impreuna doua familii fericite, o nunta care va ramane in amintirea tuturor celor care au participat la ea.

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA