Sedinta foto Save the Date pe Calea Victoriei Bucuresti - FotoTime

Sedinta foto Save the Date pe Calea Victoriei Bucuresti, andra & octavian

După ce au devenit soț și soție în cadrul unei cununii civile emoționante la Casa de Căsătorii Sector 1, Andra și Octavian au decis să își anunțe nunta într-un mod original și creativ. Ei au ales să facă o sedintă foto Save the Date pe Calea Victoriei București, una dintre cele mai frumoase și istorice artere ale orașului.

Ca fotograf de cununie civilă, am fost încântat să îi însoțesc pe cei doi în această aventură urbană, plină de culoare și veselie. Am pornit pe Calea Victoriei, admirând arhitectura eclectică și elegantă a orașului. Am făcut o pauză la Velocita, unde Andra și Octavian au savurat un pahar de șampanie și au schimbat câteva priviri tandre.

Sedinta foto dupa cununia civila in Bucuresti a continuat cu o plimbare pe jos până la Ateneul Roman, unde am profitat de lumina caldă a soarelui de toamnă pentru a crea niște imagini pline de viață și dinamism.

A fost o zi minunată pentru Andra și Octavian, o zi în care au celebrat iubirea lor și au anunțat nunta lor din data de 1 Iulie 2023. Ca fotograf de nunta, am fost onorat să fiu martorul acestor momente speciale și să le transform în amintiri vizuale. Sedinta foto Save the Date București a fost o experiență unică și memorabilă pentru mine și pentru miri.

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA