Fotografii Cununie Civila Sercor 1 Bucuresti - FotoTime

FOTOGRAFII cununie civila sectorul 1 bucuresti, andra & octavian

Pe 1 Septembrie 2022, soarele a răsărit special pentru Andra și Octavian. În incinta Stării Civile Sector 1 din București, sub un cer senin, ei și-au unit destinele. Cu un „da” rostit în aer liber, în curtea Casei de Căsătorii Sector 1, au devenit soț și soție.

În calitate de fotograf de cununie, am avut privilegiul de a captura fiecare detaliu al acestui moment unic. În fața familiei și a prietenilor, bucuria și iubirea lor au strălucit mai puternic decât oricând. Fiecare zâmbet, fiecare îmbrățișare, fiecare felicitare primită de la invitați, au fost imortalizate în fotografiile lor de cununie civilă.

După ceremonie, am avut ocazia să surprind în cadre unice bucuria și entuziasmul lor, în mijlocul prietenilor și familiei. Împrejurimile Casei de Căsătorii Sector 1, cu arhitectura sa impresionantă și grădinile sale luxuriante, au oferit un fundal perfect pentru aceste fotografii memorabile.

Aceasta a fost o zi de neuitat pentru Andra și Octavian, o zi în care iubirea lor a prins aripi. Ca fotograf de cununie în București, am avut onoarea de a face parte din această poveste de iubire și de a o păstra vie prin fotografiile realizate.

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA