Fotografii Nunta la Marriott Bucuresti - FotoTime

Alina & Ioan

Fotografii Nunta la JW Marriott Bucuresti – FotoTime, 30 iulie 2022

Dacă căutați un fotograf de nuntă profesionist în București, s-ar putea să fiți interesați de povestea noastră de la nunta Alinei și Ioan. Am fost onorați să fim aleși ca fotograf și cameraman pentru acest eveniment special și am capturat toate momentele importante, de la pregătirile nervoase la petrecerea plină de distracție.

Serviciile foto video de nunta au fost asigurate de catre echipa FotoTime, fotograf și videograf profesionist pentru nunți și evenimente private:

  • Echipa FotoTime – fotograf nuntă București, oferim servicii complete de foto video de nunta.
  • sedinte foto profesionale (în ziua nunții, înainte și după nunta)
  • filmare de nunta 4k sau cu drona (filmare în doua camere)
  • cununie civilă (fotografiere și filmare la starea civilă)
  • albume foto premium diferite modele
  • cabina foto / oglinda foto / videobooth 360 grade
  • echipament complet de sonorizare și lumini, stabilizatoare, microfoane dedicate

Pregatirile mirilor la Marriott Bucuresti

 În dimineața nuntii, am început cu fotografii de la pregătirile în cameră ale Alinei și ale mirilor, care erau plini de emoție și nerăbdare să se întâlnească în fața altarului. Am capturat imagini detaliate ale rochiei de mireasa și ale buchetului, precum și momente încărcate emoțional cu prietenii și familia apropiată.

Sedinta foto la Marriott Bucuresti

După pregătirile de dimineață, am avut ocazia să ne întâlnim cu Alina și Ioan pentru ședința foto, care a avut loc la Marriott București. Au fost atât de îndrăgostiți și plini de energie, iar noi am reușit să capturăm această chimie în pozele noastre.

Ceremonia religioasa la Biserica Sfântul Elefterie

După ședința foto, ne-am îndreptat spre Biserica Sfântul Elefterie din București pentru ceremonia emoționantă. Am capturat momentele importante, de la intrarea în biserică până la schimbarea jurămintelor și la sărutul de la final.

Petrecerea la Marriott București

După ceremonie, ne-am îndreptat spre Marriott București pentru petrecerea de nuntă, care a fost plină de momente de distracție și dans. Am făcut poze de la intrarea mirilor în sală și de la discursurile emoționante ale prietenilor și familiei până la tăierea tortului și la dansul mirilor.

După ce am văzut rezultatele finale ale fotografiilor și filmărilor noastre, Alina și Ioan au fost absolut încântați. Ne-au spus că au rămas uimiți de modul în care am reușit să prindem toate momentele importante și să le redăm într-un mod atât de frumos.

Sperăm că v-am oferit o idee despre cum am reușit să capturăm povestea nuntii Alinei și Ioan și sperăm că vă vom putea oferi același serviciu profesional și atenție la detalii pentru evenimentul dvs. de nuntă. Dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nuntă în București, vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a vedea mai multe din munca noastră. Suntem siguri că veți fi la fel de încântați ca și Alina și Ioan de rezultatele finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *