Sedinta foto in ziua cununiei civile la la Phoenix Cernica 11

Cristina & Mihai

Sedinta foto in ziua cununiei civile la Phoenix Cernica

Sedinta foto in ziua cununiei civile la Phoenix Cernica

Sedinta foto in ziua cununiei civile reprezinta o oportunitate speciala pentru cei care doresc sa aiba amintiri frumoase din aceasta zi importanta.

In functie de optiunea mirilor, sedinta poate fi organizata la in incinta starii civile sau intr-o alta locatie, ca in cazul nostru, pe malul lacului Cernica, la frumosul restaurant Phoenix Cernica.

Sedinta foto in ziua cununiei civile la Phoenix Cernica

Fotografiile de cununia civila arata momentul oficierii cununiei propiu zise, la starea civila, iar sedinta foto completeaza perfect cununia civila.

Vezi lista completa: „Acte necesare pentru casatorie”

Sunt foarte multe momente frumoase in viata, care ne definesc existenta. Un astfel de moment este si sedinta foto din ziua cununei civile. Desi este o etapa premergatoare cununiei religioase, puteti avea parte de momente de neuitat si aici. Totul tine de cum organizezi evenimentul si ce fotograf alegi sa fie potrivit pentru voi.

Am ales sa facem sedinta foto la Restaurant Phoenix Cernica, deoarece aici, Cristina si Mihai sarbatoresc aceasta zi alaturi de prieteni. 

Ca fotograf profesionist, am ales sa facem o sedinta foto „Save the Date” simpla, care sa nu dureze mult. Fotografiile de la aceasta sedinta foto vorbesc de la sine, iar Cristina si Mihai au cele ma frumoase fotografii. 

Puteti arunca o privire si la cununia civila pe care am postat-o pe blogul FotoTime. Sper sa va placa aceste fotografii din ziua cununiei civile si abia asteptam sa ne vedem la nunta. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *