Sedinta foto Trash the Dress Comana - FotoTime

Oana & Adrian

Trash the Dress la Comana

Inainte de a face sesiunea foto trash the dress la Comana, Oana si Adrian au avut nunta minunata. Sunt doi oameni minunati, cu un viitor luminos în fata și de pe 7 mai au devenit o sot si sotie si in fata lui Dumnezeu.

Nunta a fost un grozava. Așa cum și-au dorit-o. Noi, echipa FotoTime, formata dintr-un fotograf de nunta si doi videografi am surprins fiecare detaliu, fiecare emoție, fiecare zâmbet sau sărut al celor doi îndrăgostiți.

Vezi fotografiile de la nunta lor!

Trash the Dress la Comana

Această ședință foto cu Oana si Adrian la Comana, continua ziua nunții, simbolizate de rochia și costumul de mireasă, cu flexibilitatea de a explora diferite locații și idei. Aceasta este, de asemenea, o oportunitate grozavă de a face o ședință foto dupa nunta cu mirii, deoarece ziua nunții de obicei merge prea pe repede inainte, asa la trash the dress avem tot timpul din lume.

CAND PUTEM FACE SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS?

Sedința foto o putem face oricand după nuntă, deoarece uneori, în timpul fotografiilor formale din ziua ceremoniei, cuplul nu devine atât de intim sau personal pe cât poate fi. Aceasta este șansa perfectă pentru ei de a-și purta rochia de mireasă din nou. Locația și orarul urmează a fi stabilite împreună cu clienții în funcție de nevoile și programul acestora și pentru a fotografia în cele mai bune condiții de lumină/meteo.

De ce sa faci Trash the Dress?

Trash the dress este o sedință foto fără reguli, unde vă puteți bate cu bulgării de zăpadă în aceași măsură în care puteți înota în mare și chiar să vă plimbați prin centrul Parisului pe bicicletă, fără să vă faceți grijă că se pătează rochia sau că se șifonează cămașa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *