Sedinta Foto Trash the Dress in Taormina, Italia - FotoTime

Sedinta foto Trash The Dress in Taormina, Sicilia – Madalina & Iancu

Dacă vrei să îți faci o ședință foto după nuntă de neuitat, te invit să încerci trash the dress in Taormina, Sicilia. Aici vei descoperi un oraș plin de farmec, cu o istorie bogată și peisaje de vis.

De ce sa faci o sedinta foto in Taormina?

Taormina este un loc ideal pentru fotografii de nuntă, deoarece oferă o varietate de cadre spectaculoase: străduțe pitorești, teatrul greco-roman, grădinile publice, plajele cu nisip fin și ape turcoaz și, bineînțeles, vulcanul Etna care domină orizontul.

Eu sunt fotograf de nuntă și am avut ocazia să realizez o ședință foto inedită după nuntă cu Madalina și Iancu în Taormina. Ei au ales acest loc pentru că aici s-au logodit cu cativa ani in urma și și-au dorit să revină pentru a-și imortaliza dragostea.

Am petrecut o zi minunată împreună, explorând orașul și capturând momente unice.

Am fost impresionat de frumusețea lor și de cât de bine se potriveau cu decorul. Am făcut fotografii la teatrul greco-roman, unde am profitat de lumina naturală și de arhitectura impresionantă. Am continuat cu grădinile publice.

Rezultatul a fost o ședință foto după nuntă în Taormina care a surprins esența dragostei lor: spontană, veselă și romantică. Dacă vrei să urmărești videoclipul lor de la aceasta sesiune intra pe YouTube.

Dacă ești interesat să faci și tu o ședință foto după nuntă în Taormina sau în alt loc din lume, nu ezita să mă contactezi! Sunt pregătit să îți ofer servicii profesionale de fotografie de nuntă și să îți creez amintiri de neuitat!

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA