Ești în căutare de fotograf de botez?

"Doi oameni minunați, pasionati de munca lor care au fost alături la botezul micutei noastre. Rezultatul a fost minunat, pozele și filmarea excepțională.
Spor în continuare"

De ce să ne alegi un fotograf de botez
și o filmare de la FotoTime?

Botezul copilului tău este unul dintre momentele fundamentale ale vieții, o ocazie unică și bucuroasă în care toți prietenii și familia se reunesc pentru a sărbătorii un eveniment cu totul special.

Ce facem mai exact în ziua botezului?

Ședință foto în ziua botezului

Fotografia de botez poate începe la tine acasă cu o mică ședință foto cu părinții și bebelușul. Această ședință foto se realizează cu 2-3 ore înainte de botez și include toate detaliile și momentele importante ale pregătirii pentru botez: fotografii de familie, fotografii naturale și sincere cu bebelușul. Se vor lua și cadre video pentru a crea introducerea filmarii de botez.

Fotograf Botez București Foto Botez București Fotografie de Botez FotoTime 1
Fotograf Botez București Foto Botez București Fotografie de Botez FotoTime 42

Fotografii botez de la biserică

Și iată-ne la biserică, pentru momentul mult așteptat, botezul. În primul rând, fotograf de botez, fotografiez pentru detalii semnificative, biserica, florile, lumânările și toate obiectele folosite. Mă întorc afară pentru a surprinde momentele în care oaspeții se salută, zâmbetele și râsele oamenilor care se văd adesea pentru prima dată după ani. Pe măsură ce botezul se desfășoară , fotografiez detaliile semnificative: preotul, expresiile părinților și nașilor care țin copilul, prim-planuri ale copilului, reacțiile invitaților.

Fotografii botez de la petrecere

La restaurant, imediat ce ajung, fac fotografii cu restaurantul, interior și exterior, apoi caut și fotografiez detaliile pe care părinții le-au ales cu grijă și vor să și le amintească.

Odată ce începe petrecerea, invitații îmi cer adesea să fac o fotografie de grup sau cu copilul. Unora dintre fotografi de botez nu le place să li se ceară să facă astfel de fotografii, dar mie îmi place foarte mult și vă recomand. Este o ocazie specială, iar oaspeții își doresc o amintire a faptului că au fost și ei acolo! Suntem mereu pregătiți să surprindem momentele speciale.

Fotograf Botez București Foto Botez București Fotografie de Botez FotoTime

Dacă plănuiești botezul copilului tău și îți dorești un
fotograf de botez și un videograf minunat
CONTACTEAZĂ-NE!

Fotograf Botez Ploiesti Sky Blue Hotel & Spa Botezul este unic si cu adevărat special pentru părinți. O mulțime de părinți aleg să marcheze evenimentul cu un fotograf de