Fotografii Botez Complex Herastrau Bucuresti - Miruna Gabriela FotoTime

FOTOGRAFII BOTEZ COMPLEX HERASTRAU BUCURESTI, MIRUNA GABRIELA

Ce poate fi mai frumos decât să participi la un eveniment plin de emoție și bucurie, unde să fii martorul unei eveniment unic in viata. Așa a fost botezul micuței Miruna Gabriela, o fetiță adorabilă și plină de viață, care a fost înconjurată de dragostea părinților ei, Irina și Alex, și a celor dragi.

Eu am avut onoarea să fiu fotograf de botez pentru această familie minunată, pe care o cunosc de la nunta lor. Atunci am fost impresionat de frumusețea și eleganța lor, iar acum am fost încântat să îi revăd, acum la botez, din nou ca fotograf.

Ziua botezului a început cu o mini ședință foto acasă

Am surprins primele momente ale micuței Miruna în brațele părinților ei. Am admirat și detaliile pregătite cu grijă pentru eveniment: rochița, lumânările, si pe prietena noastra Luna (pisiucuta familiei).

Apoi am mers la biserica Sfântul Nicolae – Băneasa, unde a avut loc slujba de botez.

A fost o ceremonie solemnă și plină de semnificație, în care Miruna a fost primită în comunitatea creștină. Am reușit să captez expresiile de emoție și fericire ale părinților și nașei, dar și momentele amuzante când Miruna a făcut giumbușlucuri.

După botez, ne-am îndreptat spre locația aleasă pentru petrecere: Complex Herastrau.

Aici ne-am bucurat de o atmosferă relaxată și veselă, în inima parcului Herăstrău. Am fost impresionat de decorul elegant și rafinat al sălii, dar și de muzica și animația care au ținut invitații în priză.

Am profitat de frumusețea parcului pentru a face câteva fotografii în aer liber cu familia Miruna. Am admirat culorile de primavara și lumina caldă a soarelui care au creat un cadru natural perfect pentru fotografiile de botez.

Am încheiat ziua cu un tort delicios și o urare din suflet pentru micuța Miruna:

Să crească mare și frumoasă, să fie sănătoasă și fericită, să aibă parte de multe bucurii și împliniri în viața ei!

Voi ce părere aveți despre fotografiile de botez realizate la Complex Herastrau? V-a plăcut povestea mea?

Dacă da, vă invit să îmi lăsați un comentariu mai jos sau să îmi scrieți pe pagina mea de Facebook: FotoTime. Dacă sunteți interesați de serviciile mele de fotograf botez București sau alte orașe din țară, nu ezitați să mă contactați!

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA