fbpx

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date?

SAVE THE DATE

by fototime_btc
143 vizionări

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date?

Ședințele foto inainte de nunta „Save the Date” sunt într-adevăr o parte importantă a muncii noastre. Consider la o astfel de sedinta foto inainte de nunta este foarte utila deoarece „Faci cunoștință cu fotograful de nunta” .. mai bine zis te familiarizezi cu aparatul foto, cu pozitiile in care sta stai, dar te si imprietenesti cu fotograful tau… iar imaginile vor fi grozave.

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date? FotoTime

Terminam sedinta foto save the date doar după ce am făcut niște imagini frumoase și știind că ne-am împrietenit. Acest lucru creează un nivel mai ridicat de confort în ziua nunții, deoarece acum sunt o față familiară și prietenoasă pentru ziua nunții tale.

De ce ai nevoie de o Sedință Foto Save the Date?

Oamenii mă întreabă adesea cum fac fotografii nuntă și sedinte foto atât de frumoase, așa că m-am gândit să vă spun câte ceva despre cum reușesc acest lucru. Mai ales cum îmi păstrez fotografia să arate naturală și autentică, fără să par deloc inventată.

››› Vezi mai multe fotografii de la sedintele foto 

Cupluri timide la sedinta foto save the date

Cel mai important aspect este strategia mea de relaxare a cuplurilor timide in fata mea si a camerei . În primul rând, este important să aveți o ședință inainte de nunta. Când facem acest lucru, avem o oportunitate minunată pentru mine și cuplul de a ne cunoaște mai bine, nu numai pentru a construi o relație de încredere, ci și pentru a crea o atmosferă confortabilă între noi în timp ce îmi fac munca de fotograf profesionist.

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date pe plaja?

 

Totul este despre nivelul de energie

În al doilea rând, am descoperit că oglindirea nivelului de energie al cuplului funcționează grozav și, de obicei, îmi cresc un pic mai mult nivelul de entuziasm, în efortul de a-l ridica treptat.

Dacă lucrez cu un cuplu timid și rezervat, și eu devin poate un pic mai jos cu energia. Dacă ei sunt energici și aventuroși, atunci și eu sunt, din nou, fiind puțin mai animat. Cheia este să fiți voi înșivă ca cuplu și să lăsați să iasă la iveală emoția sinceră pe care o simțiți unul pentru celălalt. Simpla bucurie de a fi împreună și de a exprima această energie are rezultate uimitoare.

Abordarea relaxată la sedinta foto Save the Date

Ședința de Save the Date sau Pre-Wedding poate fi atât de relaxată sau formală pe cât doriți.

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date Bucuresti

Vezi ››› Sedinta Foto Save the Date la Infinitea

Prefer să combin abordarea relaxată și formală mergând pe plaje, in pădure, pe munți, in parcuri și locații naturale, în esență, obținând fotografii frumoase ale cuplurilor mele.

Vă recomand să purtați îmbrăcăminte distractivă, care să reflecte stilul vostru personal și să se potrivească cu zona înconjurătoare. Vreau să va distrati!

Rămân o persoană veselă, iar ședințele mele foto nu sunt niciodată un obstacol, elimin orice disconfort amestecând puțin lucrurile. Fac asta cu mici vignete distractive , cum ar fi mici plimbări, ridicând dragostea vieții tale în aer sau chiar creând niște situații provocatoare.

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date

Lumina naturală este importantă pentru sedintele foto

Pentru mine, ca Fotograf Nunta Bucuresti, a fost întotdeauna despre exprimarea unei emoții profunde și a luminii naturale captivante . Când suntem alaturi de cuplu si facem fotografii intr-o locație în care este acea lumină aurie strălucitoare cu apusul soarelui, îmi vine pielea de găină cand vezi cuplul ca se uită în ochii strălucitori ai celuilalt cu dragoste și devotament autentic.

De ce ai nevoie de o ședință foto Save the Date in Bucresti

Deci? Ai nevoie de o ședință foto Save the Date?

Pentru cuplurile care aleg FotoTime pentru nunta lor din 2023 oferim cadou o astfel ședință foto Save the Date GRATUIT! CONTACTEAZA-NE!

You may also like

Lasă un comentariu

Ghid de Organizare a Nuntii

Vrei sa stii care sunt pasii pentru a-ti organiza nunta fara stres?
GHID GRATUIT