Fotograf Nunta Bucuresti - FotoTime

Fotografie de nunta

Servicii Foto

Servicii fotografie de nunta Bucuresti - FotoTime

De ce ai nevoie de 2 fotografi la nunta ta?

Un singur fotograf de nunta nu poate surprinde fiecare moment important al nunții tale. Cu doi fotografi, poți avea parte de o acoperire mai largă a evenimentului, iar fiecare moment special poate fi fotografiat din diverse unghiuri și perspective. Având doi fotografi, vei avea garanția că nu vei rata nicio imagine importantă și că vei avea cele mai frumoase amintiri de la nunta ta.

Cine sunt cei doi fotografi și cum lucrăm împreună?

Eu Claudiu si sunt fotograful principal, iar al doilea fotograf este Alex, lucrăm doar împreună la evenimentele pe care le vom fotografia și vom fi alături de voi pe tot parcursul evenimentului. Nu va exista altcineva în afara de noi doi pe partea de fotografie. Dacă alegeți să adăugați și serviciile de video, vor fi alături de noi încă doi colegi talentați Oana si Cristi care fac parte din echipa noastră și se vor ocupa de această parte. Astfel, vă asigurăm că veți beneficia de cele mai bune servicii din partea noastră.

Câte fotografii primiți și cat in cat timp?

Veți primi, în general, minim 1000 de fotografii, editate profesional. Vă vom preda fotografiile în maxim 2 luni de la eveniment, prin intermediul unei galerii private și un stick USB. Dacă localul sau formația are posibilitatea să pună la dispoziție un VIDEOPROIECTOR sau un ECRAN DE SCENĂ, ar fi foarte frumos, deoarece va putem oferi chiar în ziua nunții un PREVIEW CU 50-100 FOTOGRAFII CU VOI DIN ZIUA NUNTII care va încânta invitații voștri în timp ce se distrează. Acest lucru va crea un element atractiv pentru eveniment.

Unde ne deplasăm? Costul deplasării este inclus în preț?

Sediul nostru este în București, însă suntem dispuși să fotografiem nunți în orice colț al României și nu numai. Ne place să călătorim și să explorăm noi locații, iar asta ne ajută să fim creativi și să surprindem cele mai frumoase momente. În cazul în care nunta ta este în afara Bucureștiului, costurile de călătorie și cazare vor fi suportate de tine.

Cine suntem noi de fapt?

Descoperă poveștile și pasiunea care ne animă din 2013! Suntem Claudiu și Oana, un cuplu și o familie, dar și o echipă profesionistă dedicată fotografiei de nuntă. Iubim oamenii, călătoriile și viața în general, iar această dragoste se reflectă în fiecare moment pe care îl imortalizăm. Alături de noi, doi colegi talentați completează echipa noastră, ei se ocupa de filmare, aducând un plus de emoție și autenticitate creațiilor noastre. Împreună, împletim povești și amintiri în imagini inegalabile, pline de căldură și bucurie, care vă vor însoți pe tot parcursul vieții.

ULTIMELE NUNŢI FOTOGRAFIATE

Fotografie de nunta

Firlmare de nunta

Servicii Video

Videografie de nunta - Servicii si tarife filmare de nunta - FotoTime

De ce ai nevoie de 2 videografi la nunta ta?

Alegerea unui al doilea videograf aduce numeroase avantaje, cum ar fi unghiuri multiple și acoperire extinsă, care vă asigură că momentele cruciale și detaliile zilei sunt capturate. Acesta adaugă profunzime filmării, surprinzând emoțiile și reacțiile invitaților, precum și interacțiunile dintre aceștia. Cu mai multe cadre și unghiuri, montajul final devine mai bogat și creativ, prezentând o narațiune cinematografică impresionantă. 

Cine sunt cei doi videografi?

În echipa FotoTime, alături de mine, Oana, care sunt videograful principal mai avem un videograf talentat și experiment aducând un nivel de profesionalism și creativitate. Toate filmările sunt realizate în calitate 4K, asigurându-vă imagini de înaltă definiție și o experiență vizuală. impecabilă.

Acoperiți și cununia civilă la o altă dată decât nunta?

Da, ne dedicăm să fim prezenți și la căsătoria civilă, pe care o considerăm parte integrantă a tradiției nunții. Odată ce data evenimentului este stabilită, vă rugăm să ne informați, iar în funcție de disponibilitatea noastră, vom depune toate eforturile pentru a fi prezenți. Dacă acest eveniment are loc într-o altă zi și implică filmarea într-un restaurant, locație în aer liber, pe malul mării sau al unui lac, vom discuta detaliile separat de contractul pentru filmarea nunții. Cununiile civile sunt acoperite doar de luni până vineri și în lunile noiembrie-martie.

Ce primiți și în cât timp?

Veți primi un film de nunta de minim 120 minute cu toate momentele, personalizat după dorințele voastre și un rezumat captivant de 3-5 minute, numit "Highlight". Materialele video sunt editate profesional, cu atenție la culoare, sunet și muzică dedicată. Toate acestea vă vor fi livrate în termen de 30 sau 60 de zile in funtie de oferta pe suport digital și stick USB,

ULTIMELE Filmari Postate

Filmare de nunta

Completeaza formularul pentru
a verifica disponibilitatea

    Fotografii nunta la Palatul Snagov - FotoTime