Fotograf-Botez-Sky-Blue-Hotel-Spa-Ploieşti-FotoTime

Teodora

Fotograf Botez Ploiesti Sky Blue Hotel & Spa

Botezul este unic si cu adevărat special pentru părinți. O mulțime de părinți aleg să marcheze evenimentul cu un fotograf de botez profesionist la care să privească cu drag peste ani la aceasta zi speciala.

Fotograf Botez Ploiesti Sky Blue Hotel & Spa – TEODORA

La acest botez am inceput cu niște portrete de familie acasă (copilul si parintii se simt cel mai confortabil), acest lucru asigură o varietate de portrete frumoase, ca cele din imaginile de mai sus.

Imi place sa documentez aceasta sedinta foto din ziua botezului. Este foarte important ca parinte sa alocati in jur de 2 ore deoarece nu stim exact programul copilui (poate sa planga, sa doarma, etc.. si vrem sa surprindem cateva cadre superbe)

Dupa sedinta foto de acasa mergem către biserica unde va avea loc botezul propriu zis. Biserica a fost chiar in Ploiesti, aproape de parinti. Aici am surprins tot ce s-a intamplat, de la detalii la momentele slujbei de botez.

La sfarsitul slujbei, de obicei fac cateva cadre de grup (la acest botez, micuta Teodora nu a mai avut rabdare, iar Andra a hotarat sa facem aceste cadre la restaurant. Un restaurant superb, unde vom merge cu drag sa fotografiem de fiecare data, Sky Blue Hotel & Spa, Ploieşti.

Simțiți-vă liberi să răsfoiți galeria cu fotografii de botez, sau intra si vezi pagina de recenzii ale clienților nostri pentru a afla ce au spus despre noi. Pentru a rezerva un fotograf botez sau o filmare, vă rugăm să ne contactați.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *