Fotograf-Cununie-Civila-Sector-3-Bucuresti-fototime

Cristina & Mihai

Fotografii Cununia Civila Sector 3 Bucuresti

Fotografii Cununie Civila Sector 3 Bucuresti

Cristina si Mihai au cele mai frumoase fotografii de la Cununia Civila Sector 3 Bucuresti!

Puteti vedea mai multe imagini despre fotografia de cununie civila sector 3 Bucuresti, precum si fotografii cu amandoi dar si cu familia si prietenii lor.

Fotografii Cununie Civila Sector 3 Bucuresti

Cristina si Mihai s-au casatorit la Oficiul Starii Civile Sector 3 in Bucuresti, Romania, pe data de 13 mai 2022. A fost o casatorie frumoasa, interesanta si plina de emotii.

Petrecerea s-a tinut pe malul lacului Cernica, la Restaurantul Phoenix Cernica, unde a realizat si sedinta foto din ziua cununiei civile.

Cununie Civila Sector 3 Bucuresti

Unul dintre avantajele de a avea un serviciu de fotografie pentru civilă este că poți avea un fotograf care să captureze toate amintirile tale importante alaturi de familie si prieteni. Indiferent dacă vă căsătoriți in Bucuresti sau in aer liber, un fotograf la cununia civilă vă poate ajuta să faceți acea zi de neuitat.

Dacă alegeți să faceti cununia civilă in Bucuresti, fotograful vostru va putea să surprindă toate momentele importante. Cununile civile sunt o modalitate excelentă de a sărbători dragostea și prietenia.

Alege Fotograf Cununie Civila Sector 3 Bucuresti!

Alege FotoTime: Fotograf Cununie Civila Sector 3 Bucuresti pentru a avea cele mai frumoase fotografii de la cununia civila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *