Fotograf Cununie Civilă Sector 2 București - FotoTime

Maria & Dragos

Fotograf CUNUNIE CIVILA SECTOR 2 BUCURESTi, MARIA SI DRAGOS

Prima interactiune, primele fotografii cu Maria și Dragoș la Starea Civila Sectorul 2 București

Înainte de a începe ceremonia oficială, am petrecut câteva momente cu Maria și Dragoș pentru a-i ajuta să se obișnuiască cu aparatul de fotografiat și cu mine, fotograful lor de cununie civilă în București. Aceste momente de liniște și anticipare au fost perfecte pentru a capta emoțiile sincere și naturalețea lor.

Cateva fotografii instantanee cu invitatii prezenti cununia civila sector 2 Bucuresti

Odată ce invitații au început să sosească, atmosfera s-a umplut de bucurie și nerăbdare. Am surprins zâmbetele și emoțiile pe chipurile celor dragi, fiecare moment fiind o amintire prețioasă pentru viitor. În calitate de fotograf de cununie civilă în București, am încercat să redau aceste trăiri prin obiectivul camerei.

Intrarea mirilor la cununia civila sector 2 Bucuresti

Maria și Dragoș au pășit împreună în incinta stării civile, înconjurați de prieteni și familie. Intrarea lor a fost marcată de emoție și eleganță, iar fiecare pas a fost imortalizat pentru a rămâne o amintire de neuitat.

Fotograf Cununie Civila Sector 2 Bucuresti

Când și-au rostit cuvintele magice și au spus “Da”, a fost un moment unic. Apoi, primul sărut ca soț și soție și primirea certificatului de căsătorie au fost momente pline de emoție, pe care le-am capturat cu grijă, asigurându-mă că fiecare detaliu este redat cu fidelitate.

Fotografii în incinta starii civile sector 2 Bucuresti

Am profitat de fiecare ocazie pentru a face câteva fotografii în incinta stării civile, surprinzând detalii și momente speciale. Deși am întâmpinat unele dificultăți în a face poze pe treptele clădirii, am reușit să imortalizăm câteva cadre memorabile.

Felicitări cu șampanie la cununia civila sector 2 Bucuresti

După ceremonie, invitații i-au felicitat pe Maria și Dragoș cu un pahar de șampanie. Aceste momente de sărbătoare și bucurie au fost capturate cu atenție, reflectând fericirea și entuziasmul tuturor celor prezenți.

Mirii întâmpinați cu o boltă de flori la sectorul 2 Bucuresti

Cei dragi i-au întâmpinat pe miri cu o boltă de flori și cântece de “La mulți ani”, creând un moment spectaculos și plin de emoție. Coborârea pe scările stării civile a fost un punct culminant al zilei, pe care l-am eu ca fotograf profesionist i-am imortalizat pentru a rămâne o amintire prețioasă.

Fotografia de grup la Starea civila sector 2 Bucuresti

După ceremonie, am realizat fotografia de grup cu toți cei prezenți, urmată de cadre individuale cu familia și fiecare invitat în parte. Aceste fotografii vor fi întotdeauna o amintire frumoasă pentru Maria și Dragoș și pentru cei dragi lor.

Mini Sedinta foto după cununia civila

Încheind această zi specială, am petrecut câteva momente cu Maria și Dragoș pentru o mini sesiune foto. Decorul ales pentru sectorul 2 din București a fost perfect pentru a evidenția naturalețea și expresivitatea lor. Ca fotograf de cununie civilă în București, am fost onorat să surprind aceste momente autentice și pline de dragoste.

Am facut si un scurt preview cu cu filmarea de la cununia civila, un „TEASER”, asa ca vezi clipul si urmareste-ne in continuare pentru noutati!

vezi si alte evenimente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *