Fotografii Nunta Slatina cu Zora si Cristi la Chateau Blanc - FotoTime

Zora & Cristi

Fotografii Nunta in Slatina
cu Zora si Cristi la Chateau Blanc

Faceți cunoștință cu cuplul din Slatina, Zora si Cristi, care s-au căsătorit in vara acestui an cu o ceremonie și o recepție frumoasă la Restaurantul Chateau Blanc Slatina! Ne bucuram ca am fost alaturi de ei cu echipa FotoTime formata din videograf si fotograf de nunta.

Puteti vedea mai jos povestea nunții lor redata prin fotografii si filmare, inclusiv: fotografii cu pregatirile mirilor, obiceiuri si traditii in Slatina, ceremonia religioasa si cel ma frumos moment al nuntii.. petrecerea la cel mai frumos salon de nunti din Slatina, Chateau Blanc.

Cum s-a desfasurat ziua nuntii?

Fotografii Nunta Slatina cu Zora si Cristi la Chateau Blanc

Pregatirile lor au avut loc la casa miresei, unde ne-am distrat impreuna si am creat amintiri frumoase.

Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Adormirii Maicii Domnului, din Draganesti-Olt pe 3 Iulie 2022, duminica. În timpul ceremoniei, totul a decurs atât de bine, mai putin relatia preotului cu fotograful de nunta nu a fost una tocmai buna… Preotul din aceasta localitatea este stiut de sateni pentru iesiri necontrolate la adresa echipei foto video de nunta… este foarte sensibil la camera.. nu trebuie sa stai prea aproape.. nu trebuie sa stai prea departe.. nu stiu pe ce covor sa nu calci.. nu trebuie sa stai in fata sfantului ..etc. Una peste alta, am dat click dreapta si am ignorat preotul, ne-am vazut de treaba si totul a iesit bine.

Unde am facut sedinta foto din ziua nuntii?

Sedința foto din ziua nuntii am realizat-o la chiar la salon, la Chateau Blanc, inainte de dansul mirilor, in camerele foarte frumos amenajate.. parca erau de poveste. Ne-am distrat atât de mult făcând aceste fotografii cu mirii.

Cum a fost petrecerea din punctul de vedere al fotografului de nunta?

Recepția de seară a fost fenomenală, managererul și personalul salonului Chateau Blanc care au facilitat întreaga seară si s-au coordonat atât de bine, iar muzica formatiei de nunta „DE LA FUN” alaturi de invitatii speciali precum Doinita si Ionut Dolanescu, Adrian Minune au facut ca petrecerea de nunta sa fie la superlativ.

Fotografii Nunta Slatina cu Zora si Cristi la Chateau Blanc

O altfel de primire a invitatilor la aceasta nunta

Zora si Cristian au renuntat la primirea clasica a invitatiilor la restaurant si au ales ceva modern si elegant. Toti invitatii au intrat in restaurant iar mirii au intrat ultimii salutand si multumind tuturor intr-un mod inedit. Felicitari mirilor pentru initiativa!

Ce este cel mai important pentru voi în ziua nunții?

Sa fie mireasa multumita :)) sa iasa totul perfect :))

Pentru noi, FotoTime, fotografia de nunta și videografia sunt prioritatea noastră cea mai mare, deoarece acestea sunt momente si amintiri pentru tot restul vieții lor.

Furnizorii acestei nunti:

Restaurant: Chateau Blanc

Formatie nunta: De La Fun

Invitati speciali: Doinita si Ionut Dolanescu, Adrian Minune

Fotograf / Videograf Nunta: FotoTime

Machiaj: Alexandru Tanasa

Aruncați o privire pe site-ul nostru, pentru avedea mai multe filmari si fotografii de nunta.

Licenţa Creative Commons Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor si poate fi preluat pe alte site-uri, parțial sau integral, doar cu menționarea sursei și respectând termenii Licenţa Creative Commons Atribuire-Necomercial-Partajare în Condiții Identice 4.0 Internațional .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *