Fotografii Nunta Royal Hall Bucuresti 39

FOTOGRAFII NUNTĂ Fotografii Nuntă Româno-Engleză la Royal Hall in București, Adela & Luke

Dacă vă întrebați cum arată o nuntă română-englzească, vă invit să vedeți povestea de dragoste a Adelei și Luke, doi tineri care s-au cunoscut în Anglia și au ales să își unească destinele în România. Ei au avut parte de o zi plină de emoții, bucurii și distracție, pe care au împărtășit-o cu familia și prietenii lor din ambele țări.

Iata cum s-a desfasurat nunta!

Pregătirile au început dimineața devreme, când Adela s-a îmbrăcat în rochia ei de mireasă la hotelul Marriott din București, iar Luke și-a pus costumul la hotelul Ramada. Cei doi s-au întâlnit apoi la starea civilă sector 1 din București, unde și-au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă și a martorilor. După ce au semnat actele și au schimbat verighetele, ei au plecat spre Arcul de Triumf, unde au făcut câteva fotografii de nuntă într-un cadru simbolic pentru România.

Asa da petrecere de nunta!

Petrecerea a avut loc la Royal Hall București, o sală elegantă și spațioasă, unde invitații i-au așteptat pe miri cu flori, șampanie și urări de bine. Adela și Luke au avut parte de o nuntă frumoasă și veselă, cu muzică bună, dansuri și momente artistice. Ei au ales serviciile FotoTime pentru fotografierea și filmarea nuntii lor, fiind mulțumiți de profesionalismul și creativitatea echipei. Fotografiile realizate de FotoTime surprind perfect atmosfera de nuntă română-englezească, cu tradiții și obiceiuri din ambele culturi.

Dacă vreți să vedeți mai multe clipuri de la nunta Adelei și Luke, puteți accesa canalul nostru de Youtube pentru mai multe de la aceasta nunta. De asemenea, dacă sunteți în căutarea unui fotograf nunta Bucuresti sau a unui videograf profesionist, nu ezitați să contactați FotoTime, care vă va oferi servicii de calitate la prețuri accesibile.

Vă dorim să vă bucurați de această poveste de dragoste și să vă inspirați pentru propria voastră nuntă română-englezească!

sidearea img
Wedding Hour

LAGO DI GARDA