Fotografii Cununie Civila Campulung Muscel - FotoTime

Fotografii cununie civila campulung muscel – Elena & dragos

Elena și Dragos au avut o cununie civilă de vis în orașul natal al Elenei, Câmpulung Muscel. Au ramas cu cele mai frumoase fotografii de la cununia civila de la Campulung datorita echipei FotoTime, formata din fotograf de cununie si videograf, care au surprins momentele emoționante și frumoase ale zilei lor speciale. Cununia a fost oficiată de primarul orașului, Lasconi Elena, care i-a felicitat pe miri pentru alegerea lor. Elena și Dragos au purtat costume tradiționale, dar moderne, care au reflectat personalitatea și stilul lor. După cununia civilă, au plecat spre ceremonia religioasă din Cotenesti, satul natal al lui Dragos. Acolo au fost întâmpinați cu bucurie și căldură de familie și prieteni. FotoTime a reușit să capteze atmosfera plină de dragoste și fericire a nunții lor.

Fotografii Cununie Civila Campulung

Cununia civilă a Elenei și a lui Dragos a fost una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut vreodată. Ei au ales să se căsătorească în Câmpulung Muscel, orașul natal al Elenei, unde s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Au fost însoțiți de nașii lor, care i-au susținut și i-au sfătuit pe tot parcursul pregătirilor.

Cununia civilă a avut loc la primăria orașului, unde i-a așteptat primarul Lasconi Elena. Ea i-a primit cu un zâmbet cald și i-a felicitat pentru curajul și dragostea lor. Le-a spus că sunt un exemplu pentru tinerii din oraș, care ar trebui să își urmeze inima și să își respecte tradițiile. Le-a urat multă fericire și sănătate în viața de familie.

Cununie Civila Traditionala campulung Muscel

Elena și Dragos au purtat costume tradiționale, dar moderne, care au arătat cât de mândri sunt de originile lor. Elena a avut o rochie albă cu broderii florale și o coroniță de flori în păr. Dragos a avut un costum gri cu o cămașă albă și o vestă roșie cu motive populare. Au fost foarte expresivi și naturali în fața camerei, râzând și privindu-se cu dragoste.

După cununia civilă, au plecat spre ceremonia religioasă din Cotenesti, satul natal al lui Dragos.

Echipa FotoTime a fost prezenta la fiecare moment al cununiei lor, captând imagini memorabile și emoționante. Ei au folosit tehnici profesionale și creative pentru a reda esența zilei lor speciale. Ei au folosit cuvintele cheie: Cununie Câmpulung Muscel, Fotografii Cununie Câmpulung, Cununie Tradițională Câmpulung Muscel, FotoTime Cununie Câmpulung pentru a optimiza descrierea SEO a fotografiilor lor.

Elena și Dragos au avut o cununie de vis, plină de dragoste și fericire. Noi le dorim tot binele din lume și îi felicităm pentru alegerea lor. Sperăm să vă placă fotografiile lor și să vă inspire pentru propria voastră nuntă.

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA