fbpx

Sedinte foto Craciun

by FT Admin
Sedinta foto de Craciun acasa la voi - fotoTime (13)
SEDINTA FOTO DE CRACIUN

Acasa la voi

Asa cum v-am obisnuit, in perioada sarbatorilor de iarna, incepem campania sedintelor foto de Craciun. Ne vom aduna iar, toata familia, in jurul bradului de Craciun, frumos impodobit, si vom creea cateva amintiri de neuitat. Si cei mici si cei mari, toti asteptam cu bucurie sarbatorile de iarna sa facem fotografii frumoase cu cei dragi.

Sedintele foto se vor desfasura chiar acasa la voi, in decorul de Craciun pregatit de voi, in intimitatea locuintei voastre.

Tinand cont ca situatia s-a schimbat fata de anii trecuti (din cauza pandemiei), am hotarat sa venim personal in confortul casei voastre pentru a va lasa un cadou frumos de sarbatori.

Sedinta foto de Craciun acasa la voi fotoTime 13

AVANTAJE MAI MULTE PENTRU FAMILIA TA

– Nu va mai deplasati prin aglomeratia orasului pentru a ajunge la studioul foto. De asemenea, evitati situatia in care sunteti nevoiti sa gasiti un loc de parcare

– Deplasarea prin oras presupune sa va expuneti (mai mult sau mai putin) la virusul SARS-COV-2.

– Copilul tau (sau copiii) se va acomoda mult mai usor cu prezenta echipei foto. In caz ca este necesara hranirea copilului, acasa la tine acest lucru devine mult mai usor de realizat

– Acasa beneficiati de toate tinutele din garderoba proprie, de trusa de make-up si trusa de stilizarea parului. Nu mai este necesar sa aduceti la studio un bagaj destul de generos cu tinutele dorite.

– Numarul de persoane care vor participa la sedinta foto Craciun il stabilesti tu. Pot participa si bunicii sau nasii, ori alte persoane dragi voua.

RECUZITA SEDINTA FOTO CRACIUN

Decorurile pentru sedinta foto Craciun vor fi realizate de familia ta. Bradul impodobit de voi si alte ornamentele si decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna atarnate prin camera vor reprezenta scena noastra pentru sedinta foto.

DSC2424
Sedinta foto de Craciun acasa la voi fotoTime 5
Sedinta foto de Craciun acasa la voi fotoTime 3

PACHET FOTO CRACIUN IN FAMILIE

Se vor livra 50 imagini foto editate, in format digital (galerie privata)
Termen de livrare: maxim 3 zile
Plata se face dupa terminarea sedintei.

PRET PACHET: 500 LEI

^
CLICK