Fotografii Cununie Religioasa la Sfantul Spiridon Bucuresti - FotoTime

FOTOGRAFII NUNTĂ Salon du mariage, Ana & ramon

Ana, o tânără frumoasă din România, și Ramon, un chipeș olandez, s-au întâlnit și îndrăgostit în Olanda, țara lalelelor și a poveștilor de dragoste. Destinul i-a adus împreună și i-a determinat să-și unească destinele într-o nuntă de vis în România, iar noi suntem bucurosi ca ne-au ales fotograf de nunta.

Pregătirile pentru marea zi au avut loc la hotelul Ramada, într-o atmosferă relaxată și plină de bucurie. Odată pregătiți, mirii și invitații s-au îndreptat spre biserica Sfântul Spiridon din București, unde au avut parte de o ceremonie religioasă bilingvă emoționantă. Vizualizează cum arată o filmare a ceremoniei religioase în două limbi aici.

După ceremonie, ne-am îndreptat către Parcul Carol pentru o ședință foto într-un decor pitoresc și plin de verdeță, perfect pentru a imortaliza dragostea celor doi. Fotografiile de nuntă, realizate cu talent și pasiune, redau cu fidelitate atmosfera de basm a acestei zile speciale. Seara, petrecerea a continuat la Salon du Mariage în Săftica, unde muzica veselă a formației „Nazdravanii” din Galați a asigurat distracție și voie bună pentru toți invitații.

a
Wedding Hour

LAGO DI GARDA