fbpx
by fototime_btc

Albume foto nunta

Îți recomand să printezi fotografiile , ele prind și mai multă viață pe hârtie. Ziua nunții tale merită un album foto profesional pe hârtie fotografică de cea mai bună calitate.

Albume foto nunta - FotoTime.ro
Vezi noua colectie de albume foto

Albumele noastre foto de nunta sunt de înaltă calitate, din gama PREMIUM, iar ca fotograf de nuntă profesionist, am inclus un album foto în fiecare pachet. Poți crea propriul album foto de nuntă personalizat pentru a te bucura cu adevarat de rezultatul uimitor pe care îl vei obține

Opțiunile noastre Premium sunt perfecte pentru albume foto nunta de lux la fel de special ca nunta ta. Cu o reflexie și o strălucire minime a luminii, hârtia Matte este ideală pentru fotografia de nuntă. Paginile netede, fără strălucire, vor face ca fotografiile tale de nunta să pară și mai frumoase.

albume foto nunta - fototime

Ce trebuie să știi, care este procedura pentru a avea un album foto, cât durează, ce pret are și care sunt dimensiunile si modelele disponibile. Mai jos este o lista cu întrebări pe care le-am primit în cursul anilor de la miri, miri ca voi, împreună cu răspunsurile aferente.

albume foto nunta premium - fototime.ro
Vezi toate modelele

Câte fotografii va avea un album foto?

Cea mai fregventă intrebare pe care o primesc este aceasta: "Câte fotografii va avea albumul foto?" E simplu, dacă iți place un album aerisit, cum îmi place și mie, sunt suficiente aproximativ 80 – 150 de fotografii pentru 30 de pagini. Poți pune și mai mult de 150 de cadre, depinde de fiecare. >> Vezi modele si dimeniuni

Ce dimensiune au albumulele și ce model de coperți aveți?

Avem o gama largă de dimensiuni, dar cel mai popular album foto de nuntă este 30x30cm iar Albumul foto 20x20cm fiind cadoul perfect pentru părinți și nași. La capitolul coperți stăm foarte bine și avem o gamă variată, unde poți alege din peste 50 de modele. Fiecare album are un minim de 30 de pagini.
>> Vezi modele si dimeniuni <<<

Cum procedăm pentru alegerea fotografiilor pentru album?

Avem două variante

Alegeți chiar voi fotografiile

Când avem OK-ul mirilor că putem face noi selecția pentru album, albumul va avea o poveste frumoasă, cronologică și proportională din ziua nunții. Le dăm posibilitatea mirilor să modifice maxim 5 fotografii, dar din același moment.

Alegeți chiar voi fotografiile pentru albumul de nunta

Alegem noi fotografiile

Alegeti ce vă place mai mult. Trebuie să alegeți undeva între 80-150 de fotografii direct din galeria online cu parolă pe care o primiți odată cu livrarea fotografiilor. Am observat de-ca mirii aleg mai multe fotografii dintr-un moment si nu proportional.

Facem noi selectia pentru albumul foto de nunta - fototime.ro

Indiferent de ce variantă veți alege, după ce macheta albumului este gata, o veți primi pentru vizualizare/modificare. Albumul va fi printat cand sunteți mulțumiți de așezarea și dimensionarea imaginilor din pagini.

Cât durează până primesc albumul de nuntă?

Albumul sau albumele foto le primiți în maxim 7 zile după ce am trimis la tiparire. Noi ne mișcăm destul de repede, totul depinde de tine! Cu cât faci selecția fotografiilor mai rapid și ne dai acceptul pentru print, într-o saptamană albumele vor fi la tine!

Cum pot comanda un album foto? (photobook)

Comandarea unui album foto, tip fotocarte sau cum se mai spune photobook, poate fi făcută odată cu semnarea contractului de fotografiere nuntă sau ulterior după nuntă. Poți comanda albumul și la câțiva ani de la eveniment, nu este o limită.

Ce mai trebuie să știi?

Printul se face pe hârtie mata simplă sau cu raster. Coperta albumului poate fi din material textil sau din piele sintetica sau naturală. Albumele sunt făcute să reziste generațiilor viitoare, acestea fiind spuse, conform legislației în vigoare, beneficiați de o garanție de 2 ani care să acopere orice defect de fabricație. Plata, în cazul albumelor comandate după semnarea contractului de nuntă se face integral, in avans.

Vrei sa ai cele mai frumoase amintiri?

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase amintiri.