fbpx

Servicii foto video nuntă și botez

Indiferent dacă este vorba de fotografie, videografie sau chiar cinematografie cu drone, fotografii și videografii noștri de nuntă sunt experți în crearea de amintiri frumoase.

servicii foto video nuntă

Fotografie de nuntă

Alegerea unui fotograf profesionist de nuntă sau a unui videograf este o decizie grea. Vrem să vă ajutăm să luați cea mai bună decizie. Indiferent dacă suntem noi sau o alti furnizori, important este să găsești pe cineva cu care să rezonezi.

.
De-a lungul site-ului nostru web, vei găsi o mulțime de informații utile și postări pe blog care te vor ajuta să găsesti fotograful și cameramanul perfect.

Servicii Foto Video Nuntă România FotoTime
Fotografie de Botez Foto Video Botez FotoTime
servicii foto video botez

Fotografie de botez

Botezul este un moment foarte important în viață unei familii. Un botez este o ocazie rară de a vă aduce familia și prietenii împreună, indiferent dacă alegeți o mică petrecere intimă sau un eveniment mai mare, inclusiv o petrecere de sărbătoare.

.
Dacă ai un fotograf la botezul copilului tău te va scuti de stresul de a face singur fotografii de botez. În schimb, îți va permite să te bucuri de eveniment, să-ți ți copilul fără stres în timpul botezului și să petreci timp cu invitații tai după botez.

servicii foto video nuntă

IATĂ CU CE TE MAI PUTEM AJUTA

Filmare nuntă 4K

Punem în valoare momentele importante din viața voastră, printr-o filmare 4K de nuntă.
Împreună dăm viață amintirilor tale.

Ghiduri gratuite

Organizarea este esențială atunci când te confrunți cu decizii, liste, termene și viața de zi cu zi. Cele mai bune ghiduri de planificare a nunții.

Cabină foto

Cauți cabina foto? Alege din oferta noastră! Închiriază o cabina foto pentru evenimentul tău nuntă, botez, corporate, evenimente private.

Sfaturi și idei

Sfaturi practice si esențiale pentru viitoarele mirese. Cum alegi fotograful, formatia de nuntă și furnizorii, cum să arăți perfect in rochia de mireasă

Albume foto

Îți dorești un album de nuntă special! Intră și vezi cum arată albumele noastre foto de nuntă și botez la prețuri avantajoase.

Printuri

Printare fotografii: pastreaă cele mai frumoase amintiri pe hartie fotografică originală super mată, mată, lucioasă, metalică, canva

200€ bonus la pachetul de botez

Cât costă serviciile noastre foto video botez?
Cu siguranță, există diferențe evidente în felul în care oameni văd munca, iar aceste diferențe conduc la moduri diferite de a acționa, și în cele din urmă la rezultatele obținute.
.
Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!