fbpx

Simona & Andrei

by fototime_btc
3.464 vizionări

Nunta la cort Happy Land Piatra Neamt

O zi minunata, o nunta la cort la Happy Land Piatra Neamt. Putin diferit si pentru noi, pentru prima data in Piatra Neamt ca fotograf nunta, a trebuit sa ne orientam rapid ce trebuie sa facem intr-un loc ce abia l-am cunoscut.

Dar asa cum am mai spus, oamenii sfintesc locul, iar acest lucru il spun din tot sufletul, gandindu-ma la Simona si Andrei.

Simona a fost uimitoare, intr-o rochie ce a pus-o in evidenta, s-a lasat asteptata de toti invitatii pentru cununia civila in aer liber din curtea bisericii, unde dupa, a urmat si cununia religioasa.

Andrei a ramas pur si simplu fara cuvinte, cand a vazut-o prima data pe Simona in rochie de mireasa, condusa de tatal sau. Ploaia ne-a incercat putin , doar pentru a face cateva fotografii 😀

Vizibil emotionati, Simona si Andrei, au organizat ”Ceremonia nisipului” sau ”Ceremonia unitatii” impreuna cu nasii si parintii, pentru a fi de nedespartit pentru tot restul vietii.

Aceasta ceremonie s-a desfasuta intr-un cadru intim, chiar in curtea Salonului Happy Land, Dumbrava Rosie.

Petrecerea s-a tinut la cort, a fost una de neuitat, au profitat de fiecare moment impreuna cu oameni care ii iubesc cu adevarat.

Așa cum este evident in emotiile, expresiile si rasetele din aceste fotografii, Simona si Andrei s-au bucurat pe deplin de ziua lor de nunta.

Ca fotograf de nunta imi voi aminti cu drag de aceasta nunta la cort.

Bucurați-vă de fiecare moment si nu va lasati coplesiti de toate detaliile inutile. Este vorba despre amintirile voastre si despre momentele pe care le petreceti cu toti oamenii dragi din viata voastra. Dragostea imensa pe care o simti in acea zi este diferita de orice, asa că bucurati-va din plin, pentru ca tot ce a tinut de voi, ati facut pana in aceea zi!

You may also like

1 comentariu

Fotograf Nunta Rin Grand Hotel • Andreea si Bogdan • FotoTime.ro 31/10/2018 - 19:57

[…] Cum sa incepi mai frumos sezonul nuntilor de toamna decat alaturi de doi miri minunati? 1 Septembrie 2018, ziua in care Andreea si Bogdan au avut nunta mult visata. […]

Reply

Lasă un comentariu

Vrei sa ai cele mai frumoase amintiri?

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase amintiri.