fbpx

Diana si Greg

by fototime_btc
2126 vizionări

Nunta catolica Campulung Muscel – Diana si Greg

O nunta minunata cu aer frantuzesc in Campulung Muscel , o nunta catolica, sunt cuvintele ce pot definii cel mai simplu nunta celor doi.

Diana si Greg s-au cunoscut la Paris, in timpul studiilor, ea o tanara din Campulung plecata la studii in Franta,el un baiat din Paris, de la inceput povestea lor a fost una minunata in care s-au implicat sufleteste si au contribuit la implinirea visurilor, devenind o familie.

Diana si-a dorit foarte mult ca nunta sa aiba loc in Campulung, alaturi de familie si prietenii din copilarie, a reusit sa isi implineasca si acest vis intr-un loc special si anume la “Evenimentul Visat” unde au petrecut alaturi de toti cei dragi.

Relatia noastra cu cei 2 miri a fost una atipica chiar de la inceput, ne-am cunoscut abia in ziua nuntii, pana atunci am comunicat doar la telefon si pe mail cei doi organizandu-si intrega nunta de la distanta, aflandu-se la Paris. Au fost emotii multe intrucat nu ii cunosteam dar din prima clipa ne-am dat seama ce oameni minunati sunt iar fotografiile nuntii lor vorbesc de la sine.

Daca cu Greg am reusit sa schimbam cateva vorbe inainte de Cununia Religioasa ce a avut loc la micuta dar spectaculoasa Biserica Catolica Sf Iacob din Campulung Muscel, pe Diana am vazut-o pentru prima data la intrarea in Biserica.

O slujba emotionanta, o petrecere minunata in care toti s-au distrat pana dimineata. A fost o nunta minunata din toate punctele de vedere, iar eu ca fotograf de nunta m-am bucurat alaturi de ei.

Cu mult drag, FotoTime va ureaza toate cele bune si dragostea voastra sa fie vesnica precum simbolul Parisului (Turnul Efel)

0 comentariu

You may also like

Lasă un comentariu

Vrei sa vezi oferta noastra de pret?

Rezerva-ti din timp fotograful si videograful pentru evenimentul tau si vei beneficia de cele mai bune servicii!