fbpx

Diana si Greg

by fototime_btc
2.291 vizionări

Nunta catolica Campulung Muscel – Diana si Greg

O nunta minunata cu aer frantuzesc in Campulung Muscel , o nunta catolica, sunt cuvintele ce pot definii cel mai simplu nunta celor doi.

Diana si Greg s-au cunoscut la Paris, in timpul studiilor, ea o tanara din Campulung plecata la studii in Franta,el un baiat din Paris, de la inceput povestea lor a fost una minunata in care s-au implicat sufleteste si au contribuit la implinirea visurilor, devenind o familie.

Diana si-a dorit foarte mult ca nunta sa aiba loc in Campulung, alaturi de familie si prietenii din copilarie, a reusit sa isi implineasca si acest vis intr-un loc special si anume la “Evenimentul Visat” unde au petrecut alaturi de toti cei dragi.

Relatia noastra cu cei 2 miri a fost una atipica chiar de la inceput, ne-am cunoscut abia in ziua nuntii, pana atunci am comunicat doar la telefon si pe mail cei doi organizandu-si intrega nunta de la distanta, aflandu-se la Paris. Au fost emotii multe intrucat nu ii cunosteam dar din prima clipa ne-am dat seama ce oameni minunati sunt iar fotografiile nuntii lor vorbesc de la sine.

Daca cu Greg am reusit sa schimbam cateva vorbe inainte de Cununia Religioasa ce a avut loc la micuta dar spectaculoasa Biserica Catolica Sf Iacob din Campulung Muscel, pe Diana am vazut-o pentru prima data la intrarea in Biserica.

O slujba emotionanta, o petrecere minunata in care toti s-au distrat pana dimineata. A fost o nunta minunata din toate punctele de vedere, iar eu ca fotograf de nunta m-am bucurat alaturi de ei.

Cu mult drag, FotoTime va ureaza toate cele bune si dragostea voastra sa fie vesnica precum simbolul Parisului (Turnul Efel)

You may also like

Lasă un comentariu

Vrei sa ai cele mai frumoase amintiri?

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase amintiri.