Andreea si Bodan

by fototime_btc
3.653 vizionări

Fotografii Nunta Rin Grand Hotel

Cum sa incepi mai frumos sezonul nuntilor de toamna decat alaturi de doi miri minunati? 1 Septembrie 2018, ziua in care Andreea si Bogdan au avut nunta mult visata.

Daca ziua a inceput destul de linistit, la Ring Grand Hotel cu pregatirile mirilor, cununia religiaoasa la Biserica Sf. Spiridon si o sedinta foto de nunta la Mogosoaia…seara a fost un adevarat show alaturi de Mihaela Barbu Band si Diana Ionescu. Ringul a fost plin, toti ne-am distrat pana dimineata…fotografiile arata cel mai bine reactia tuturor in acele momente memorabile.

Am spus si repet, mirii dau tonul nuntii iar vibratia pe care ei o transmit este coplesitoare.

Bucurati-va din plin de tot ce va ofera ziua nuntii, dupa aceea vor ramane doar amintirile le care va veti uita cu drag, pastrati in suflete acea zi de sarbatoare.

Felicitari inca o data, Andreea si Bogdan pentru frumoasa nunta!

You may also like

2 comentarii

Fotografii dupa Nunta la Mare - Andreea si Bogdan | FotoTime 05/11/2018 - 18:40

[…] zambete, fericire cu oameni plini de viata. Ei sunt Andreea si Bogdan, deja ii cunoasteti, le stiti povestea si nu le puteti uita expresivitatea!!! DA, sunt oameni expresivi si plini de energie. Pacat ca […]

Reply
Fotografii nuntă Braila, la Casa Cu Stuf • FotoTime 05/12/2019 - 15:35

[…] si Marius, tineri, frumosi, eleganti, sunt prea putine cuvinte pentru a descrie o poveste ca a lor. Doar privindu-i iti dai seama cata iubire ii leaga, cate idealuri au si ce pereche frumoasa […]

Reply

Lasă un comentariu

× Whats App!