Fotograf-Nunta-Bucuresti-Phoenix-Cernica-Hotel-Caro - FotoTime

Oana & Adrian

Fotograf Nunta Phoenix Cernica – Oana si Adrian

Cand vine vorba de ziua nuntii, sigur am sa va spun ca este probabil cea mai agitata zi din viata unei persoane. Probabil ca de aceea, oamenii se bucura si mai mult de aceasta zi. De aceea, este indicat sa aveti alturi un fotograf de nunta profesionist, care sa va ajute sa uitati de stres si sa va faca ziua mai buna, sa-l considerati pritenul vostru.

Oana si Adrian aiu avut o nunta foarte frumoasaCare a fost secretul acestei nunți fără stres? Destul de simplu!

Au ales sa faca lucrurile cat mai simple. Am inceput inceput cu fotografiile de la pregatirile din ziua nuntii la Hotel Caro din Bucuresti, apoi ceremonia religiaoasa au avut-o la Biserica Sf. Ioan Rusul,  iar sedinta foto din ziua nuntii la Restaurant Phoenix Cernica.

Fotograf Nunta Bucuresti – Oana si Adrian

Cand vine vorba de ziua nuntii, sigur am sa va spun ca este probabil cea mai agitata zi din viata unei persoane. Probabil ca de aceea, oamenii se bucura si mai mult de aceasta zi. De aceea, este indicat sa aveti alturi un fotograf de nunta profesionist, care sa va ajute sa uitati de stres si sa va faca ziua mai buna, sa-l considerati pritenul vostru.

Fotograf Nunta Phoenix Cernica – Oana si Adrian

Oana si Adrian aiu avut o nunta foarte frumoasa. Care a fost secretul acestei nunți fără stres? Destul de simplu!

Au ales sa faca lucrurile cat mai simple. Au inceput cu pregatirile din ziua nuntii la Hotel Caro din Bucuresti. Aici am inceput sa-l fotografiem si sa-l filmam mai intai pe Adrian, apoi pe Oana. Totul a fost relaxant.

Dupa ce am terminat cu pregatirile lor din camera de hotel, inainte sa plecam la biserica am mai realizat cateva cadre cu ei curtea Hotelului Caro, dar separat, deoarece au vrut sa se vada prima data la biserica. Apoi a urmat ceremonia religioasa, unde Adrian a fost foarte emotionat, iar eu ca fotograf de nunta, a fost o placere sa surprind acele cadre din biserica cand plangea de bucurie si emotie. A fost o ceremonie religiaoa frumoasa, la Biserica.

Sedinta foto din ziua nuntii am realizat-o la Cernica, la Restaurantul Phoenix Cernica, unde s-a tinut si petrecerea.

Aceasta sedinta foto din ziua nuntii a fost scurta si simpla, dar am facut fotografii frumoase unde Oana si Adrian mai mult s-au relaxat. Intrati sa vedeti toata galeria foto cu sedinta foto din ziua nuntii realizata la Phoenix Cernica.

Petrecere a fost maxima! Formatia Adriana Vlad Band a fost la superlativ. Toti invitatii s-au distrat, dar si noi, echipa FotoTime alaturi de ei. Ne plac mult astfel de nunti unde ca videograf si fotograf nunta avem ocazia sa ne distram. Ca echipa foto video este foarte important fi conectat 100%, deoarece si rezultatul va fi unul pe masura.

Restaurantul Phoenix Cernica este locatia ideala pentru nunti, deoarece ofera un cadru foarte fain si o priveliste frumoasa cu lacul Cernica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *