fbpx

Catalina si Alex

by fototime_btc
3.994 vizionări

Cununie civila in aer liber – Roma Events Caracal

Catalina si Alex au ales sa faca cununie civila in aer liber, la una dintre cele mai bune locatii de nunta in aer liber din OLT, la Roma Events, astfel evitand clasicul mers la primarie.

Mirii nostri au ales sa organizeze cununia civila intr-o zi de joi, cu doua zile inainte de nunta, in curtea interioara a restaurantului intr-un decor minunat alaturi de prieteni si familie.

Chiar dacă ritualul a tinut 5 minute, după asta au petrecut timp de calitate cu cei dragi serviţi cu şampanie si prajituri, apoi au facut fotografii care le vor aminti mereu de aceasta zi.

Si tu visezi la cununia civila in aer liber?

Ar fi frumos sa puteti sa va alegeti voi locatia si sa nu fiti constransi sa acceptati doar varianta primariei. Pentru ca sunt din ce in ce mai multe cereri de oficiere a ceremoniei in alte locuri decat cele clasice, ofiterii starii civile au inceput sa fie mai receptibili si sa accepte mai usor sa oficializeze cununia civila in aer liber.

Va invit sa vedeti povestea de la cununia lor. Intre timp pregatesc urmatoarea postare, nunta lor. Enjoy!!! 🙂

You may also like

2 comentarii

De ce filmarea nuntii in doua camere? Cinematico Wedding Film 30/09/2018 - 22:32

[…] perioada pregatirilor (mireasa si mire) filmarea in doua camere nu este atat de necesara, pentru cununia religioasa si petrecere, filmarea de nunta in doua camere are un rol destul de important, mai ales daca la […]

Reply
Fotograf Cununie Civila Sector 3 • Andreea si Bogdan • FotoTime 31/10/2018 - 16:35

[…] la fel de frumosi, la fel de nebuni :). Sectorul 3 (se pare ca 9 din 10 cununii, le am acesta ca si fotograf de nunta la acest sector) a fost gazda locului unde ei au spus […]

Reply

Lasă un comentariu

Vrei sa ai cele mai frumoase amintiri?

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase amintiri.