by fototime_btc
Botez

Fotograf Botez București

Fotograf Botez București. Acestă pagină este dedicată pentru fotografia de botez.
De ce este important să aveți fotograf de botez? Botezul copilului se face odată în viață este unul din cele mai importante momente din viata unei familii.

Având un rol atât de important ca și fotograf de botez, ador să fiu alături de oameni în astfel de clipe. Îmi place să creez fotografii cu momente unice, surprinzând fericirea părinților și a bunicilor. Aceste momente trec foarte repede dar cu siguranță ne aducem aminte cu drag când privim fotografiile peste ani.

Mai jos puteți vedea mai multe fotografii de botez surprinse de-a lungul timpului

Ești în căutare unui fotograf botez?

Vrei să ai cele mai frumoase fotografii la botez și o filmare de botez profesională? Contactează-ne pentru un pachet foto video botez București.

 

Video

Filmare nuntă În primul rând, nu există două cupluri la fel. Uneori, în industria nunților întâlnești videografi de nuntă care au o formulă pentru fiecare filmare de nuntă. Acesta este

Vezi toate fotografiile »
Fotograf Cununie Civilă București | FotoTime București

Cununie

Fotograf Cununie Civilă București Fotograf cununie civilă București. Iată portfololiul nostru cu imagini emoționante realizate la mai multe cununii civile în București. Majoritatea cuplurilor care urmează să se căsătorească caută pe

Vezi toate fotografiile »