Fotograf Nuntă București - FotoTime

Fotograf Nuntă București

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf nuntă Bucuresti sau videograf de nuntă , ne-ar plăcea să vă auzim planurile și să auzim mai multe despre voi! Faceți-vă timp și bucurați-vă de navigarea pe blogul meu de fotografie de nuntă, dacă doriți să aflați mai multe …

Filmare nuntă București

Scopul nostru este să realizăm o filmare de nuntă pe care voi alaturi de familie si prieteni să o vizionați cu mult drag. Aruncă o privire si vezi cu arată o filmare de nuntă și probabil te vei îndrăgosti.

Fotograf Nunta Bucuresti - TTD Bulgaria Kaliakra si Tiulenovo
Rulează videoul

Ce spun clienții?

Mărturiile clienților sunt dovada faptului că între noi și miri nu se stabilește un parteneriat, ci o frumoasă relație de prietenie, în urma cărora ei se aleg cu amintiri frumoase, iar noi, cu un zâmbet sincer și cu mulțumiri emoționante.

Vezi mai multe recenzii

Fotograf Nuntă București - FotoTime Bucuresti

De ce să alegi o echipă foto video nuntă?

Fotograful nuntii și videograful pot părea două entități total separate. Dacă doriți fotografii de nuntă uimitoare și o filmare de nuntă pe care lsă o urmăți în mod repetat, cel mai bine ar fii ca cele două sa fie luate împreună. Iată care sunt motivele să alegeți o echipă foto video nuntă București:

O comunicare eficientă

Dacă fotograful de nuntă și videograful sunt din același echipă, le va fi mult mai ușor să comunice, să se ajute reciproc, fără a intra unul în cadrul celuilalt.

Acelasi nivel de calitate

Nu doriți să aveți o diferență de calitate între fotografiile nunții și filmare. Fotograful de nuntă și videograful ar trebui să prezinte aceeași poveste la aceeși calitate.

Vreți să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă?

Mi-ar plăcea să vorbesc despre planificarea si organizarea nuntii voastre,
să vă arăt și să vă îndrum cum să aveți cele mai frumoase fotografii de nuntă și ce înseamnă o filmare de nuntă profesională
care să vă uitați cu drag de fiecare dată.

Dorim să vă cunoaștem personal și să vă ajutam cu sfaturi pentru o bună organizare a nunții.

Evenimente recente

Fotografie de nuntă. Intră si convinge-te!

De ce să alegi un "Fotograf Nuntă București" de la FotoTime?

Există atât de multe componente importante care trebuie să intre în fotografia de nuntă.
Mulți pun la îndoială cheltuiala, alții pun la îndoială calitatea serviciilor foto video de nuntă, neavînd încredere, de multe ori bazându-se pe experiențe anterioare, nu tocmai plăcute.
Credem că meritați serviciul de cea mai bună calitate, pentru a rămâne cu amintiri cât mai plăcute de la evenimentul vostru.

Primiți fotografiile nunții în maxim 7 zile

Nu este un truc. Este adevarat. Stiu ca fiecare dintre voi, dupa nunta, asteptati sa primiti fotografiile… si asta cat mai repede, cat mai bine editate, atunci cand sunt “calde” sa va bucurati inca o data de toate momentele petrecute. 😍

Sedință foto după nuntă fără cost suplimentar

În pachetul de nuntă este inclusă și o ședință foto – în masură în care timpul și vremea permit acest lucru în ziua nunții. Dacă în ziua nunții plouă și nu putem face sedința foto, veți beneficia de o ședintă foto după nuntă GRATUIT.

BackUp permanent

În timpul evenimentului avem întotdeauna aparatură de backup. După eveniment, fotografiile de la nuntă și filmarea se stochează pe două unitati fizice separate și încă una pe cloud, pentru a nu exista posibilitatea pierderii lor.