Fotograf Nunta Bucuresti - Foto Video Nunta Bucuresti - FotoTime

Fotograf Nunta Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Bucuresti sau videograf de nunta , ne-ar placea sa va auzim planurile si sa auzim mai multe despre voi! Faceti-va timp si bucurati-va de navigarea pe blogul meu de fotografie de nunta, daca doriti sa aflati mai multe … 

Fotograf de nunta pentru cuplurile
care iubesc cu adevarat fotografia de nunta

Fotograf Nunta Bucuresti

Fotograf Cununie Civila Sectorul 1 Bucuresti -- FotoTime
Fotografie cununie
Fotografie de Nunta București - Sedinta foto nunta Bokaa Buftea - FotoTime
Fotografie de nunta
Trash the dress

Vezi cum arata o filmare de nunta

Scopul nostru este sa realizam o filmare de nunta pe care voi alaturi de familie si prieteni sa o vizionati cu mult drag. Aruncă o privire si vezi cu arată o filmare de nuntă și probabil te vei îndrăgosti.

Filmare-Nunta-FotoTime-Filmare-Nunta-Sicilia-After-wedding-Sicilia-FotoTime
Rulează videoul

Ce spun mirii despre noi?

Fotograf Nunta Bucuresti

De ce sa alegi FotoTime?

Multi pun la indoiala cheltuiala, altii pun la indoiala calitatea serviciilor foto video de nunta, neavind incredere, de multe ori bazandu-se pe experiente anterioare, nu tocmai placute. Credem ca meritati sa aveti cel mai bun fotograf nunta Bucuresti si videograf, pentru a ramane cu amintiri cat mai placute de la evenimentul vostru.

Primiti fotografiile nuntii in maxim 10 zile

Nu este un truc. Este adevarat. Stiu ca fiecare dintre voi, dupa nunta, asteptati sa primiti fotografiile… si asta cat mai repede, cat mai bine editate, atunci cand sunt “calde” sa va bucurati inca o data de toate momentele petrecute.

Sedință foto după nuntă fără cost suplimentar

In pachetul de nunta este inclusa si o sedinta foto – in masura in care timpul si vremea permit acest lucru in ziua nuntii.

Daca in ziua nuntii ploua si nu putem face sedinta foto, veti beneficia de o sedinta foto dupa nunta GRATUIT.

BackUp permanent la toate materialele

In timpul evenimentului avem intotdeauna aparatura de backup. Dupa eveniment, fotografiile de la nunta si filmarea se stocheaza pe doua unitati fizice separate si inca una pe cloud, pentru a nu exista posibilitatea pierderii lor.

Mi-ar placea sa vorbim despre planificarea si organizarea nuntii voastre
sa va arat si sa va indrum cum sa aveti cele mai frumoase de la nunta voastra

Fotograf Nunta Bucuresti - Domnisoarele de onoare - FotoTime

DE CE SA ALEGI O ECHIPA FOTO VIDEO NUNTA?

Fotograful nuntii si videograful pot parea doua entitati total separate. Daca doriti fotografii de nunta uimitoare si o filmare pe care sa o urmati in mod repetat, cel mai bine ar fii ca cele doua sa fie luate impreuna.
Iata care sunt motivele sa alegi o echipa foto video nunta

O COMUNICARE EFICIENTA

Daca fotograful de nunta si videograful sunt din acelasi echipa, le va fi mult mai usor sa comunice, sa se ajute reciproc, fara a intra unul in cadrul celuilalt.

ACELASI NIVEL DE CALITATE

Nu doriti sa aveti o diferenta de calitate intre fotografiile nuntii si filmare. Fotograful de nunta ar trebui sa prezinte aceeasi poveste la aceesi calitate.

URMARESTE-NE SI PE INSTAGRAM

× Whats App!